Метални конструкции

Приложение

Металните конструкции са все по търсени и набират все по-голяма популярност в световен мащаб заради:

  • широкото си приложение в строителството – подходящи са за метални халета, промишлени сгради, складове, укрепване на строителни обекти, изграждане на навеси и перголи и др.
  • производството на метални конструкции е по-гъвкаво и елементите се отличават с по-дълъг период на експлоатация, включващи пожароустойчивост и сеизмична устойчивост;
  • металните конструкции са по-леки, което улеснява логистиката и бързината при монтажа им (по-малко работна ръка и работа с тежки машини) , а това се отразява положително и на цената им;
  • производството на метални конструкции е такова, че те слабо се влияят от атмосферните условия и промени.

Ние Ви предлагаме:

Производство

Притежаваме собствена производствена база, находяща се в гр. Съединение, област Пловдив, където извършваме производството на метални елементи и детайли с наша високотехнологична техника, собствена професионална строителна и транспортна техника, което свежда до минимум зависимостта ни от външни фактори и източници.

Разполагаме с висок клас заваръчни апарати, съвременни машини за листов и профилен разкрой, голяма част от които с програмно управление, което гарантира високо качество и точност при разкроя на елементите. Високоефективното оборудване за механична и антикорозионна  обработка, в съчетание с висококвалифицирания и опитен екип оператори и инженери гарантира качествена обработка на детайлите в срок и на конкурентна цена.

Качеството на заваръчните шевове се гарантира от нашия сертифициран инженер по заваряване (EWE) и отговорниците ни по качество, които упражняват необходимия контрол върху процеса на заваряване.

След приключването на производствения процес, конструкциите се превозват до терена за изграждане. Монтажът се извършва в съответствие с всички законови изисквания. Всеки проект завършва за определения по задание срок и с гарантирано качество.